Janet

Na een uitgebreid kleur, stijl en imago consult bij Moniek sta ik weer in mijn kracht. Waar ik eerder gedemptere tinten gebruikte, draag ik nu volop heldere kleuren.
Mijn stijl was wel duidelijk, maar met kleur bleef het lastig. Na de kleur sessie met Moniek bleek dat koele heldere medium tinten mij veel mooier staan, dan koele gedemptere tinten.

Moniek kijkt ook goed naar de persoon waar ze mee werkt.
Wie ben je, wat wil je uitstralen en waar wil je naar toe werken.

Ik zou Moniek van harte aanbevelen als je je duidelijkheid wil in je stijl en kleuren zodat je weer gaat stralen!

 

Eva

Een kast vol kleding en niks om aan te trekken of zogenaamd altijd hetzelfde... maar niet meer; na het bezoek van Moniek heb ik een kast vol nieuwe combinaties! Erg leuk en leerzaam om er samen doorheen te gaan en te kijken naar de mogelijkheden en eventuele aanvullingen. Ik raad het iedereen aan.

Jannie (55)

Wat leuk om zo'n kleur, kleding en stijladvies met jou te doen. Dit stond al een hele poos op mijn bucketlist 😆. 

Ik vond het heel verhelderend. Eindelijk weet ik zeker dat ik op de goede weg ben. Dit koel, licht en gedempt persoon was zeer tevreden. 

Je hebt hele goeie tips en eye openers aangegeven. Waarmee ik zeker verder kan om mijn creatieve stijl nog meer te laten zien. 

 

Een aanrader!!!

Emma (53)

Ik had Moniek hier gister voor een 1 op 1 advies. Eerst een kleuranalyse, dan een blik op mijn vorm en maten. Moniek vertelt welke vormen bij mijn lichaam passen, daarna een zeer grondig kijkje in mijn garderobe, heel veel passen.  Daarna schreef ze aan het eind een boodschappenlijstje met dingen die zouden verbeteren wat ik al heb. Ik was zeer tevreden met de supermooie resultaten en de enorme hoeveelheid handige info waar ik nooit aan had gedacht. Ongelooflijke service! Als ik afgevallen ben, ga ik de shop-in-eigen kast sessie boeken plus een echte shopping trip met haar. Ze weet echt wat ze doet!!! Zeker een aanrader! Dankjewel Moniek!

Wietske (33)

Door mijn zwangerschap heb ik mijn te leuke verjaardagscadeau bij Beyoutiful Imagostyling in twee delen mogen gebruiken. Het kleur- en stijladvies leverde mooie inzichten op én was meteen toepasbaar. Het is zoveel gemakkelijker winkelen nu ik van Moniek heb geleerd welke kleuren mij het beste tot z’n recht laten komen. Ik durf meer en andere kleuren te gebruiken en krijg complimenten uit mijn omgeving. Bij de volgende sessie was er volop aandacht voor mijn figuur en heb ik waardevolle tips en tricks ontvangen over het accentueren van mijn sterke punten. En als kers op de taart nog veel leuke (nieuwe) setjes kunnen maken met de kleding uit mijn kledingkast! Zo loop ik er weer als nieuw bij, zonder iets te hoeven kopen. Goed voor mijn portemonnee én het milieu. Moniek is een kundige vrouw en een fijn mens. Door deze mooie adviezen ben ik geïnspireerd, heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen en is keuzestress in de kledingwinkel verleden tijd.

Sybrig

Workshop Kleur-Kleding-Stijl in combinatie met INTO THE WINE!

Het was een ontzettend leuke avond! Het persoonlijke kleur-kleding-stijl advies is uitgebreid, erg handig en praktisch! Erg interessant om te zien wat kleuren kunnen doen voor je gezicht. Ook fijn om te weten wat je bodybalanspunten zijn! Dankjewel Moniek! Zin om te shoppen!

 

Ingrid

Super leuk en interessant; veel geleerd. Ik vond je manier van werken heel prettig; toegankelijk, kundig en duidelijke uitleg. Ook heel fijn dat je niet 'in hokjes' plaatst, maar combi's maakt, zowel voor de kleuren als de kledingstijlen. Voor herhaling vatbaar! 

 

Eva

Het was een hele gezellige avond met leerzame en verrassende momenten. Moniek verteld vakkundig en enthousiast! De informatie over de wijnen was interessant en ze waren heerlijk. Een top-combi! Ik duik met frisse moed mijn kledingkast in om deze nóg passender te maken. Super bedankt Moniek! 

 

Katharina

Bedankt voor de leuke en interessante avond, ik heb veel inzichten en ideeën opgedaan waar ik mee uit de voeten kan.

 

Ester

Leuke en leerzame workshop van Moniek en Jacqueline over de wijn. Dit alles in een hele mooie ambiance in het groene en zonnige Oranjewoud! Bedankt!

 

Mirella

Het was een hele gezellige avond met bruikbare tips en adviezen. Het programma is leuk opgezet. De combinatie stijl en kleuradvies &wijnworkshop met lekkere hapjes in goed gezelschap maakte het tot een zeer geslaagde avond.

 

Thessa

Een super leuke avond gehad. Moniek dankjewel! Veel nieuwe ideeën/ inzichten gekregen. Sommige toch ook wel verrassend. Aanrader om te doen!

 

Sylvia

Erg leuke en leerzame workshop! Heel ontspannen en geeft mooie inzichten en tips. Ook het moodboards met de verschillende stijlen was heel leuk! Moniek je doet het ontzettend leuk en bent inspirerend!

Elina (38)

Een fantastische ervaring! Niet gedacht dat een kleur/stijl advies mij zoveel inzichten zou geven wanneer het gaat om het uitzoeken van de juiste kleding. Ik weet nu welke pasvorm bij mij staat en voor welke kleuren ik het beste kan gaan. Zelfs qua sieraden kreeg ik advies. Dit alles geeft mij persoonlijk veel meer rust in de keuze wat ik 's ochtends aantrek en ook wanneer ik ga te shoppen. Moniek is zo'n fijn persoon, die met liefde en in alle rust een advies op maat geeft. Ik liep met veel meer zelfvertrouwen de deur uit! Gewoon doen! Een cadeautje voor jezelf!

Bonny (67)

Ik had al langer een kleuradvies willen doen, maar het kwam er steeds niets van. Toevallig kwam Moniek op mijn pad en maakte ik spontaan een afspraak. Ik ging er blanco in. Had zelf wel het idee dat ik redelijk kleurgevoel heb en graag met kleding bezig ben, maar stond open voor advies en reflectie. Ik had ook een paar concrete vragen, namelijk (mede door Corona..) mijn haar laten uitgroeien tot (wit)grijs en heb na mijn pensioen andere kledingbehoeften, maar wil wel aandacht blijven besteden aan mijn uiterlijk!

De afspraak was heel fijn, bij mij thuis met als voordeel dat de eigen kleding meteen kon worden bekeken. Er werd alle tijd uitgetrokken en goed geluisterd.

Ik heb meer inzicht gekregen in kleur, je kon heel goed zien welk effect kleur heeft op je uitstraling. Ook over kledingstijl goede tips en inzichten.

Als resultaat meteen wat kleding opgeruimd, maar ook geconstateerd dat er veel ‘goede’ kleding in de kast hangt, dit was een mooie bevestiging.

Ik kan dit iedereen aanraden! Ik heb een ‘boodschappen’ lijstje voor een aantal items, waar ik met plezier mee aan de slag ga!

Brigit Postma (Storemanager WE Fashion Sneek)

Gisteravond heeft mijn team een geweldige workshop gekregen van Moniek.


Wat een topavond hebben we gehad !!

Allemaal zijn we ontzettend geïnspireerd geraakt. Welke kleuren zorgen ervoor dat je gaat stralen en hoe kan ik dit bij mijn klanten toepassen. Echt een aanrader!
En wat gaan we onze klanten hiermee ontzettend verwennen. 
 
Bedankt Moniek !!

 

Amber Jongsma (Storemanager WE Fashion Heerenveen)

Gisteravond heeft Moniek een workshop gegeven aan mijn team! Wat mooi om te zien dat jij Moniek jouw verhaal echt vanuit je hart verteld. De passie is ervan af te stralen en dat maakt deze workshop zo uniek. 

 

Groetjes Amber

Yvonne (34)

Ik heb lang getwijfeld om een kleur-en stijladvies voor mezelf cadeau te doen. Maar wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Ik vond het lastig om kleding te kopen en vooral kleding te combineren. Na het uitgebreide, professionele advies van Moniek heb ik veel handvaten gekregen om mooie outfits aan te schaffen wat bij mij past qua kleur, figuur en vooral waar ik me prettig in voel. Hierdoor voel ik mij zekerder. Hierbij ook nog een persoonlijke stijlgids en een persoonlijk kleurprofiel gekregen die ik kan meenemen te winkelen. Daarnaast ook nog een lijst gekregen met merken en winkels waar ik het beste terecht kan.

 

Nogmaals bedankt Moniek voor het kleur-en stijladvies. En vooral het zelfvertrouwen wat je me hebt gegeven.

Marieke (54)

Met heel veel plezier kijk ik terug op het kledingadvies wat ik van Moniek kreeg. Heel professioneel en met veel aandacht kreeg ik tips waar ik heel veel mee kan. Ik twijfelde heel vaak of ik wel de juiste kleuren en pasvorm droeg. Dit probleem is na het advies van Moniek opgelost. Ik weet nu welke kleuren bij mij passen en hoe ik mijn sterke punten kan accentueren en mijn zwakkere punten kan camoufleren. Kledingstukken die niet mijn stijl zijn, heb ik uit mijn kast gehaald. Naast de goede adviezen, voelde ik me bij Moniek helemaal op mijn gemak. Wil je een goed kledingadvies en een hele leuke middag of avond, dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met Moniek.

Gerry (64)

Ik heb Moniek tijdens de opleiding leren kennen en wij hadden gelijk een "klik". Het voelt meteen vertrouwd met Moniek, dat is een fijn gevoel. Het is belangrijk dat het contact gemakkelijk gaat met een personal stylist omdat je je kwetsbaar opstelt! Moniek is zo'n persoon waar je je gelijk bij op je gemak voelt! Daarnaast heeft Moniek jaren ervaring in de kledingbranche en een goede deskundige kijk op kleding en stijl! Zelf ziet Moniek er ook altijd super leuk gekleed uit! Ik zou Moniek zeker aanraden!

Claudia (29)

Yes, de winkels zijn weer open zonder afspraak! Ik was zelf echt toe aan iets nieuws, maar vind vaak dat je niet zo goed wordt geholpen in de winkels. Zelf vind ik het erg lastig om combinaties te maken. Ik kwam Moniek van BeYOUtiful Imagostyling tegen via een Instagram bericht. Ik heb contact met haar gezocht voor een Personal Shoppingdag. Wat was dat leuk zeg! Moniek is gericht op persoonlijke aandacht en ik kon helemaal mezelf zijn bij haar. Ze luistert naar je en heeft veel geduld. We hebben tassen vol geshopt. Hele fijne ervaring. Bedankt Moniek. Je bent een topper!

Willy (64)

Ik had van tevoren geen echte twijfels, maar ik was wel heel benieuwd naar hoe ik mijn kleding met elkaar kan combineren om er op mijn best uit te zien. En ook waarom bepaalde kledingstukken altijd maar in de kast blijven hangen. Door deze kledingstukken op een andere manier te combineren zijn ze weer goed te dragen.

 

Ik werd heel professioneel en respectvol begeleid door Moniek.  Ze geeft je een goed gevoel en eventuele onzekerheden lost ze op een creatieve manier op. Ze maakt dat je je bijzonder voelt.

 

Het resultaat voor mij was dat ik bepaalde kledingstukken nu wel vol zelfvertrouwen draag, omdat ik weet hoe ik het nu kan dragen om er goed uit te zien. Bij het winkelen heb ik daar ook mijn voordeel van. Ik weet sneller wat ik wel wil passen en welke kledingstukken mij niet flateren. Ik zou dit willen aanbevelen aan iedereen, jong en oud, die zich fijner wil voelen. Als je je fijn voelt dan straal je dat ook uit. De persoonlijke aandacht die je krijgt doet je goed. Door de manier waarop het advies gegeven wordt, maakt dat je je bijzonder voelt.

 

 

Patricia (40)

Ik heb contact met Moniek opgenomen, omdat ik het moeilijk vond om te winkelen. Door al die kleding in de rekken, kon ik het juiste kledingstuk niet vinden.

 

Moniek heeft me geholpen door samen te gaan kijken, welke verhoudingen mijn lichaam heeft en met welke kleding ik mijn sterke punten kan accentueren. Ook hebben we gekeken welke kleuren bij me passen en hebben we mijn kledingkast bekeken. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu een andere haarkleur heb en een bril aan heb geschaft die echt bij me past. Heb ik nieuwe combinaties weten te maken met de kledingstukken in mijn kast én shop ik nu gerichter. Ik weet naar welke kleuren ik moet zoeken en welke kledingstukken me het best staan. 

 

Moniek is vriendelijk en open. Ze begeleidt je op een natuurlijke manier en je voelt de passie voor mode en creativiteit.

Dus als je het moeilijk vindt om te winkelen, je op zoek bent naar de stijl die bij jou past of misschien de juiste uitstraling voor jouw bedrijf zoekt, zou ik zeker eens contact met Moniek opnemen!

 

Marielle (37)

Heel eerlijk had ik twijfels of ik er ook echt wat aan zou hebben en of het het geld waard zou zijn. Mijn ervaring met Moniek is heel goed, Moniek is rustig, duidelijk en positief. Door de intake weet Moniek wat voor persoon ik ben, waar ze de rest weer op aanpast. Het kleur- en stijladvies was niet alleen wat bij mijn huid, haar en lichaam past, maar ook wat bij mij als persoon past. De tips waren direct toepasbaar, ineens had ik andere setjes kleding aan doordat Moniek mij dit inzicht had gegeven. Je wordt weer blij van kleding die je al had! Hoe mooi is dat.

Ik zou Moniek haar dienst aanbevelen aan vriendinnen in dezelfde leeftijdscategorie die hier te weinig tijd aan besteden vanwege de drukke periode met jonge kinderen, werk e.d. Toen ik na het consult ging shoppen, had ik de tips van Moniek nog goed in mijn achterhoofd zitten en op basis daarvan ging ik sneller door de winkel heen, alleen kijkende naar die kleuren en die modellen die mij passen. Dat voelt goed, vol zekerheid koop je je kleding, en daar word je weer happy van!

Jantje (64)

Vooraf dacht ik , dat ik inmiddels wel wist wat me wel of niet goed staat en welke kleuren , maar ik was ook wel nieuwsgierig geworden naar Moniek haar werkwijze en wat daar uit voort zou komen.

In een vertrouwde en persoonlijke sfeer stelt Moniek de juiste vragen , kan goed luisteren en observeren en maakt helder duidelijk wat handige trucjes kunnen zijn in jouw specifieke situatie , zonder het aan je op te dringen. Ik heb zodoende wel een paar goede tips erbij gekregen mbt de inhoud van mijn klerenkast.

Ik kan dit iedereen aanbevelen , die iets wil leren ( over kledingstijl & kleur ) van Moniek’s deskundigheid. Met haar tips in het achterhoofd , hoop ik nu binnenkort dé juiste jeans voor mij te kopen !

Hartstikke bedankt!

Beoordeel je mij? Dat kan door mij hieronder sterren te geven!

Rating: 5 sterren
10 stemmen