Brigit Postma (Storemanager WE Fashion Sneek)

Gisteravond heeft mijn team een geweldige workshop gekregen van Moniek.


Wat een topavond hebben we gehad !!

Allemaal zijn we ontzettend geïnspireerd geraakt. Welke kleuren zorgen ervoor dat je gaat stralen en hoe kan ik dit bij mijn klanten toepassen. Echt een aanrader!
En wat gaan we onze klanten hiermee ontzettend verwennen. 
 
Bedankt Moniek !!

 

Amber Jongsma (Storemanager WE Fashion Heerenveen)

Gisteravond heeft Moniek een workshop gegeven aan mijn team! Wat mooi om te zien dat jij Moniek jouw verhaal echt vanuit je hart verteld. De passie is ervan af te stralen en dat maakt deze workshop zo uniek. 

 

Groetjes Amber

Yvonne (34)

Ik heb lang getwijfeld om een kleur-en stijladvies voor mezelf cadeau te doen. Maar wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Ik vond het lastig om kleding te kopen en vooral kleding te combineren. Na het uitgebreide, professionele advies van Moniek heb ik veel handvaten gekregen om mooie outfits aan te schaffen wat bij mij past qua kleur, figuur en vooral waar ik me prettig in voel. Hierdoor voel ik mij zekerder. Hierbij ook nog een persoonlijke stijlgids en een persoonlijk kleurprofiel gekregen die ik kan meenemen te winkelen. Daarnaast ook nog een lijst gekregen met merken en winkels waar ik het beste terecht kan.

 

Nogmaals bedankt Moniek voor het kleur-en stijladvies. En vooral het zelfvertrouwen wat je me hebt gegeven.

Marieke (54)

Met heel veel plezier kijk ik terug op het kledingadvies wat ik van Moniek kreeg. Heel professioneel en met veel aandacht kreeg ik tips waar ik heel veel mee kan. Ik twijfelde heel vaak of ik wel de juiste kleuren en pasvorm droeg. Dit probleem is na het advies van Moniek opgelost. Ik weet nu welke kleuren bij mij passen en hoe ik mijn sterke punten kan accentueren en mijn zwakkere punten kan camoufleren. Kledingstukken die niet mijn stijl zijn, heb ik uit mijn kast gehaald. Naast de goede adviezen, voelde ik me bij Moniek helemaal op mijn gemak. Wil je een goed kledingadvies en een hele leuke middag of avond, dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met Moniek.

Gerry (64)

Ik heb Moniek tijdens de opleiding leren kennen en wij hadden gelijk een "klik". Het voelt meteen vertrouwd met Moniek, dat is een fijn gevoel. Het is belangrijk dat het contact gemakkelijk gaat met een personal stylist omdat je je kwetsbaar opstelt! Moniek is zo'n persoon waar je je gelijk bij op je gemak voelt! Daarnaast heeft Moniek jaren ervaring in de kledingbranche en een goede deskundige kijk op kleding en stijl! Zelf ziet Moniek er ook altijd super leuk gekleed uit! Ik zou Moniek zeker aanraden!

Claudia (29)

Yes, de winkels zijn weer open zonder afspraak! Ik was zelf echt toe aan iets nieuws, maar vind vaak dat je niet zo goed wordt geholpen in de winkels. Zelf vind ik het erg lastig om combinaties te maken. Ik kwam Moniek van BeYOUtiful Imagostyling tegen via een Instagram bericht. Ik heb contact met haar gezocht voor een Personal Shoppingdag. Wat was dat leuk zeg! Moniek is gericht op persoonlijke aandacht en ik kon helemaal mezelf zijn bij haar. Ze luistert naar je en heeft veel geduld. We hebben tassen vol geshopt. Hele fijne ervaring. Bedankt Moniek. Je bent een topper!

Willy (64)

Ik had van tevoren geen echte twijfels, maar ik was wel heel benieuwd naar hoe ik mijn kleding met elkaar kan combineren om er op mijn best uit te zien. En ook waarom bepaalde kledingstukken altijd maar in de kast blijven hangen. Door deze kledingstukken op een andere manier te combineren zijn ze weer goed te dragen.

 

Ik werd heel professioneel en respectvol begeleid door Moniek.  Ze geeft je een goed gevoel en eventuele onzekerheden lost ze op een creatieve manier op. Ze maakt dat je je bijzonder voelt.

 

Het resultaat voor mij was dat ik bepaalde kledingstukken nu wel vol zelfvertrouwen draag, omdat ik weet hoe ik het nu kan dragen om er goed uit te zien. Bij het winkelen heb ik daar ook mijn voordeel van. Ik weet sneller wat ik wel wil passen en welke kledingstukken mij niet flateren. Ik zou dit willen aanbevelen aan iedereen, jong en oud, die zich fijner wil voelen. Als je je fijn voelt dan straal je dat ook uit. De persoonlijke aandacht die je krijgt doet je goed. Door de manier waarop het advies gegeven wordt, maakt dat je je bijzonder voelt.

 

 

Patricia (40)

Ik heb contact met Moniek opgenomen, omdat ik het moeilijk vond om te winkelen. Door al die kleding in de rekken, kon ik het juiste kledingstuk niet vinden.

 

Moniek heeft me geholpen door samen te gaan kijken, welke verhoudingen mijn lichaam heeft en met welke kleding ik mijn sterke punten kan accentueren. Ook hebben we gekeken welke kleuren bij me passen en hebben we mijn kledingkast bekeken. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu een andere haarkleur heb en een bril aan heb geschaft die echt bij me past. Heb ik nieuwe combinaties weten te maken met de kledingstukken in mijn kast én shop ik nu gerichter. Ik weet naar welke kleuren ik moet zoeken en welke kledingstukken me het best staan. 

 

Moniek is vriendelijk en open. Ze begeleidt je op een natuurlijke manier en je voelt de passie voor mode en creativiteit.

Dus als je het moeilijk vindt om te winkelen, je op zoek bent naar de stijl die bij jou past of misschien de juiste uitstraling voor jouw bedrijf zoekt, zou ik zeker eens contact met Moniek opnemen!

 

Marielle (37)

Heel eerlijk had ik twijfels of ik er ook echt wat aan zou hebben en of het het geld waard zou zijn. Mijn ervaring met Moniek is heel goed, Moniek is rustig, duidelijk en positief. Door de intake weet Moniek wat voor persoon ik ben, waar ze de rest weer op aanpast. Het kleur- en stijladvies was niet alleen wat bij mijn huid, haar en lichaam past, maar ook wat bij mij als persoon past. De tips waren direct toepasbaar, ineens had ik andere setjes kleding aan doordat Moniek mij dit inzicht had gegeven. Je wordt weer blij van kleding die je al had! Hoe mooi is dat.

Ik zou Moniek haar dienst aanbevelen aan vriendinnen in dezelfde leeftijdscategorie die hier te weinig tijd aan besteden vanwege de drukke periode met jonge kinderen, werk e.d. Toen ik na het consult ging shoppen, had ik de tips van Moniek nog goed in mijn achterhoofd zitten en op basis daarvan ging ik sneller door de winkel heen, alleen kijkende naar die kleuren en die modellen die mij passen. Dat voelt goed, vol zekerheid koop je je kleding, en daar word je weer happy van!

Jantje (64)

Vooraf dacht ik , dat ik inmiddels wel wist wat me wel of niet goed staat en welke kleuren , maar ik was ook wel nieuwsgierig geworden naar Moniek haar werkwijze en wat daar uit voort zou komen.

In een vertrouwde en persoonlijke sfeer stelt Moniek de juiste vragen , kan goed luisteren en observeren en maakt helder duidelijk wat handige trucjes kunnen zijn in jouw specifieke situatie , zonder het aan je op te dringen. Ik heb zodoende wel een paar goede tips erbij gekregen mbt de inhoud van mijn klerenkast.

Ik kan dit iedereen aanbevelen , die iets wil leren ( over kledingstijl & kleur ) van Moniek’s deskundigheid. Met haar tips in het achterhoofd , hoop ik nu binnenkort dé juiste jeans voor mij te kopen !

Hartstikke bedankt!

Beoordeel je mij? Dat kan door mij hieronder sterren te geven!

Rating: 5 sterren
9 stemmen