Kan ik deze streep wel hebben?

Gepubliceerd op 21 augustus 2021 om 13:36

Lijnen in je kleding, kunnen optisch meer voor je doen dan je denkt. Als je langer wil lijken, probeer dan eens verticale lijnen aan te brengen in je kleding. (Zie de eerste fotocollage). Dit hoeft niet altijd een streep in de stof van je shirt of broek te zijn, maar het kan ook een verticale vouw in je broek te zijn. of een lang vest wat open draagt. Of een sjaal die je los om je hals hangt. Natuurlijk zijn er nog meer foefjes waardoor je optisch langer lijkt ;-)

 

Horizontale daarentegen, verkorten juist! Dit kan een trui zijn met horizontale strepen, een riem die je zichtbaar om je broek draagt, of een top in een andere kleur dan je broek waardoor ook een horizontale lijn ontstaan. (Zie de tweede fotocollage).

 

Er is 1 uitzondering op de horizontale streep, een fijne horizontale streep, geeft een ladder effect en verlengd daardoor! (Zie de foto hieronder)

Zo zijn er ook nog diagonale lijnen, die optisch iets voor je kunnen betekenen in jouw voordeel. En natuurlijk nog meer foefjes :-) om te verlengen of te verbreden.

 

Ik kan je hierin helpen in een kleur-en stijladvies op maat!

 

Liefs Moniek


Reactie plaatsen

Reacties

Willy
3 jaar geleden

Goed te weten!