Wat kunnen accessoires voor mijn outfit doen?

Gepubliceerd op 11 maart 2022 om 17:03

 

Accessoires kunnen net dat extraatje aan je outfit geven, waardoor het een spannender geheel wordt. Je maakt van een relatief eenvoudige outfit, snel iets bijzonders. Met goed gekozen accessoires onderstreep je ook je individualiteit en kun je jouw unieke kledingstijl nog beter uitdragen. Denk bijvoorbeeld aan de sneaker voor een sportieve look, de parelketting bij een romantische look of meerdere oorbellen in je oor voor een Gamine uitstraling.

 

Met accessoires kun je je pluspunten ook accentueren. Bijvoorbeeld een taille riem om je taille extra mooi uit te laten komen.  Of een mooie ketting om de aandacht naar je gezicht te trekken..

 

Kleding in je garderobe is het allerbelangrijkste maar accessoires kunnen je outfit verbeteren of verpesten. Maar accessoires kunnen ook zeker het verschil maken en veel extra combinatiemogelijkheden in je garderobe laten zien. Neem bijvoorbeeld eenzelfde outfit die je de ene keer combineert met een sneaker en een riem en de andere keer dezelfde outfit met een sjaal en een laarsje. Dus dezelfde outfit kan er heel anders uit zien met de toevoeging van accessoires!

 

Sommige vrouwen houden niet van accessoires omdat ze te zwaar vinden aanvoelen of niet handig vinden en dat is natuurlijk ook prima. Waarschijnlijk is je kledingstijl dan ook iets meer naturel.

 

Je hoort vaak “minder is meer”

 

Coco Chanel zei altijd: “Before you leave the house, look in the mirror and remove one accessory”

 

In veel gevallen is dat ook zo, maar ik ben het er niet geheel mee eens. Kijk maar eens naar de foto's van de Gamine kledingstijl onderaan de blog.

 

Je ziet dat er bij deze kledingstijl juist heel veel sieraden gedragen worden, zoals een hele rij armbanden of verschillende oorbellen in het oor. Dit past bij deze stijl en door middel van veel sieraden laat je je stijl nog duidelijker zien!

 

Accessoires die altijd goed zijn om je garderobe compleet te maken:

 

  • De perfecte tas, die je voor verschillende doelen kunt gebruiken.
  • Een mooi horloge wat qua kleur past in je garderobe.
  • Een sjaal is altijd goed.
  • Een paar mooie sieraden (ketting/oorbellen/armband).
  • Een zonnebril is een must, hiermee kun je je eigen stijl ook goed uiten.

 

Er bestaan ook nog een aantal toefjes voor de juiste kleur van je sieraden passend bij jouw huid en ondertoon. Ook voor de lengte van je ketting zijn er tips, welke oorbellen het best bij de vorm van je gezicht kunt dragen,  welke tas mooi is bij jouw lijf. Wellicht had je niet gedacht dat dat optisch ook wat doet voor je lijf, maar dat is dus echt zo! Nieuwsgierig geworden? Kijk voor mijn diensten op mijn website. Het is ook leuk om dit met een aantal vriendinnen te doen in de vorm van een workshop waar dit ook aan bod komt, GEZELLIG!!!!

 

X Moniek


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.