Personal Shoppen

 

Heb je een hekel aan shoppen? Of zie je door de bomen het bos niet meer als je in een winkel bent? Heb je een advies gehad maar weet je niet zo goed hoe je deze toe moet passen als je eenmaal aan het shoppen bent? Dan is een personal shop sessie iets voor jou!

 

Tijdens een personal shop sessie gaan we samen de stad in om te shoppen. Ik laat je zien welke combi's mooi zijn, welke kleuren jou mooi staan en ik probeer je uit je comfort zone te halen door je eens wat anders te laten passen dan wat je normaal uit het rek haalt.

 

Als je nog niet eerder een advies hebt gehad bij mij, gaan we voorafgaand even koffie/thee drinken. Ik probeer een beeld te krijgen van wie jij bent en wat jij uit wil stralen. Tevens bespreken we wat je wil en waar je naar op zoek bent.

 

Daarna gaan we de winkels in. Ik laat je zien waar je op moet letten tijdens het shoppen, welke kleuren jou laten stralen en wat leuke combinaties zijn. En natuurlijk haal ik kleding uit het rek die jou mooi staan, maar die jij normaal gesproken zou laten hangen. Zo laat ik je zien wat er nog meer mogelijk is.

 

Na deze personal shop sessie:

  • Kun jij sneller shoppen, omdat je weet waar je op moet letten.
  • Kun je andere combi's maken dan je normaal doet.
  • Kun je gerichter shoppen, omdat je weet wat bij je past.
  • Weet je welke kleuren jou mooi staan.
  • Weet je hoe je het advies in de praktijk moet brengen.